Βιέρι: “Η Γιουβέντους έπρεπε να αγοράσει τον Ικάρντι και όχι τον Κεν”

Ο παλιός επιθετικός μεταξύ άλλων και της Γιουβέντους, Κρίστιαν Βιέρι, δήλωσε πως η Μεγάλη Κυρία έπρεπε να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι αντί του Μόιζε Κεν.

«Είναι εύκολο για τον Ικάρντι να πετύχει 20 γκολ». είπε ο Μπόμπο στη Gazzeta dello Sport. Ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποχώρησε από το Τορίνο και επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γηραιά Κυρία, έφερε πίσω τον τον Κεν από την Έβερτον, αλλά ο Βιέρι θεώρησε ότι η ομάδα έπρεπε να «κάνει περισσότερα» για να αποκτήσει τον πρώην αρχηγό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ικάρντι είναι τραυματίας και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, όταν επιστρέψει δύσκολα θα βρει θέση στο αρχικό σχήμα της Παρί μετά την παραμονή του Εμπαπέ.

«Πριν φύγει ο Ρονάλντο, είχα πει ότι η επίθεση της Γιουβέντους είναι πιο δυνατή. Η Γιούβε ήταν πιο δυνατή. Τώρα, έβαλα την Ίντερ μπροστά. Τα 25 με 30 γκολ του Κριστιάνο έφυγαν. Όταν ο Ρονάλντο φεύγει, δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Αλλά κάποιος άλλος πρέπει να πετύχει τα γκολ που πέτυχε. Δεν νομίζω ότι ο Κεν θα καταφέρει να δώσει τόσα γκολ, αλλά νομίζω ότι είναι σωστό να του δώσουμε χρόνο και ένα ολόκληρο πρωτάθλημα για να τον κρίνει.”

“Ο Ικάρντι είναι κάποιος που παίζει ελάχιστα για την ομάδα, , είναι εύκολο για αυτόν να πετύχει 20 γκολ. Δεδομένου ότι χρειάζονται αυτά τα 20 γκολ, ίσως θα έκανα περισσότερα για να τον αποκτήσω. Αλλά στην αγορά, δεν είναι πάντα δυνατό να κάνουμε αυτό που φαίνεται καλύτερο“.

Ο Βιέρι τίμησε την φανέλα της Γιουβέντους μόλις για μια σεζόν και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ιταλίας βάζοντας 8 γκολ σε 23 εμφανίσεις. Συνολικά αγωνίστηκε στο Τορίνο 37 φορές και πέτυχε 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το σκουντέτο με την Γιούβε ήταν μοναδικό που πανηγύρισε στην λαμπρή καριέρα του. Ακολούθησαν κατακτήσεις κυπέλλων, εγχώριων και ευρωπαϊκών με τις φανέλες των Λάτσιο και Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.