Γιουβέντους: Ραντεβού με Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους έχει κανονίσει συνάντηση με τον μάνατζερ του Πάολο Ντιμπάλα προκειμένου να φτάσει σε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του.

Το νέο ραντεβού δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον ατζέντη του Αργεντινού να ετοιμάζεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της “Μεγάλης Κυρίας” για τέταρτη φορά. Μετά την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ντιμπάλα αναλαμβάνει νέο ρόλο στην Γιουβέντους του Αλέγκρι και υπάρχει διάθεση ανανέωσης.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζορζ Αντούν, έχει μιλήσει ήδη τρεις φορές με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φεντερίκο Τσερουμπίνι, την πρώτη για να γνωριστούν, την δεύτερη για να συζητήσουν την προσφορά του συλλόγου και την τρίτη για να την αντιπρόταση του Ντιμπάλα. Οι δύο πλευρές μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν απέχουν αρκετά από την ανανέωση.

Ο Ντιμπάλα ξεκίνησε βασικός το πρωτάθλημα και μάλιστα σκόραρε το πρώτο φετινό γκολ της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε (2-2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.