Serie A: Σαρωτική η πρωταθλήτρια Ίντερ (hls)

H Ίντερ καθάρισε από το πρώτο τέταρτο την πρεμιέρα της με τη Τζένοα και στο φινάλε... το διασκέδασε με άλλα δύο γκολ ως το τελικό 4-0. Πέρασε από τη Βερόνα η Σασουόλο.

Ίντερ – Τζένοα 4-0
Με αέρα πρωταθλήτριας και τον Τσαλχάνογλου να κάνει ονειρικό ντεμπούτο με ένα γκολ και μία ασίστ, η Ίντερ διέλυσε με 4-0 την Τζένοα και μπήκε ορμητική στο νέο πρωτάθλημα. Ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά από κόρνερ του Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ στο 6΄, με τον Τούρκο χαφ να γράφει το 2-0 με κεραυνό εκτός περιοχής στο 14΄. Βιντάλ στο 74΄ και Τζέκο στο 87΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Βερόνα – Σασουόλο 2-3
Διπλό με το καλημέρα στο πρωτάθλημα για την Σασουόλο στο Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι της Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 32΄ με τον Ρασπαντόρι και διπλασίασαν το προβάδισμα τους στο 55΄ με τον Τζουρισιτς. Ο Ζακάνι σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι για το 1-2 και έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο ματς, όμως ο Τραορέ επανέφερε το προβάδισμα των δύο γκολ για την Σασουόλο και ουσιαστικά τελείωσε το ματς, αφού ο Ζακάνι απλά μείωσε στο τελικό 2-3 στο 90΄.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.