Ο επιχειρηματίας Κριστιάνο Ρονάλντο και τα προβλήματα με τον νόμο (pics)

Ο άνθρωπος που το 2020 έγινε ο πρώτος ενεργός αθλητής ομαδικού σπορ που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε κέρδη καριέρας ήρθε αντιμέτωπος με τον Νόμο λόγω... ξενοδοχείων.

Τα τελευταία χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αναπτύξει την επιχειρηματική του δραστηριότητα, επενδύοντας, μεταξύ άλλων, σε πολυτελή ξενοδοχεία. Μπορεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, περισσότερα κι απ’ όσα είχε ονειρευτεί, όμως η φιλοδοξία του για κάτι νέο δεν σταματά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Το 2016 ξεκίνησε συνεργασία με τον Ντιονίσιο Πεστάνα, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του κολοσσού “Pestana Group” (έχει 91 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο) και πολύ γρήγορα έκανε τα πρώτα του βήματα στον ξενοδοχειακό κλάδο. Με την επωνυμία “Pestana CR7 Lifestyle Hotels” ο Ρονάλντο μέσα σε λίγα χρόνια απέκτησε τρία υπεροπολυτελή ξενοδοχεία σε Μαδέιρα, Λισσαβώνα και Μαδρίτη, ενώ έχει στα… σκαριά τουλάχιστον άλλα τρία.

Ως εκ τούτου ο Ρονάλντο έχει αγοράσει το ακριβότερο κτίριο, όχι απλά στη Λισσαβώνα, αλλά σε ολόκληρη την Πορτογαλία, με την αξία του να αγγίζει τα 7.2 εκατομμύρια ευρώ. Το μέγεθος του είναι 287 τ.μ., έχει θέα σε ολόκληρη την πόλη και μεταξύ άλλων διαθέτει τρεις σουίτες, σπα και πισίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.