Ρονάλντο: Ανταλλαγή με Ικάρντι, αν φύγει ο Εμπαπέ

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μάουρο Ικάρντι να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Έχουν φουντώσει τα δημοσιεύματα για αποχώρηση του Πορτογάλου από το Τορίνο και επιστροφή του Μάουρο Ικάρντι στην Serie A. Είναι πιθανή η ανταλλαγή σε περίπτωση που ο Κιλιάν Εμπαπέ υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Ποτσετίνο και έχει ήδη ενημερώσει πως δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει την συνεργασία του.

Η μερένγκες ενδιαφέρονται έντονα για τον 22χρονο και περιμένουν τις εξελίξεις. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Παρί σκέφτεται να πουλήσει τον Εμπαπέ φέτος το καλοκαίρι βάζοντας στα ταμεία της 160 εκατομμύρια παρά να τον χάσει ελεύθερο του χρόνου.

Ο Ρονάλντο συνεχίζει και απολαμβάνει τις διακοπές του και την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει στο Τορίνο. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2022 και ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες προσπαθεί να πείσει τους ενδιαφερόμενους να μην ρίξουν τις ετήσιες απολαβές του που αγγίζουν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που ο Ρονάλντο αποχωρήσει για το Παρίσι τότε ο Μάουρο Ικάρντι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Ο Αργεντινός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και η επιστροφή του στην Ιταλία θεωρείται πιθανή. Στα υπόψιν του Αλέγκρι και ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάμπριελ Ζεσούς, που κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.