Γιουβέντους: Πιέζει και ο Λοκατέλι για τη μεταγραφή

Η Γιουβέντους πραγματοποίησε την αναμενόμενη συνάντηση με τη Σασουόλο και παραμένει το απόλυτο φαβορί για να αποκτήσει τον Μανουέλ Λοκατέλι.

Ο μεγάλος αντίπαλος στην προσπάθεια των «μπιανκονέρι» να αποκτήσουν τον 23χρονο άσο είναι η Άρσεναλ. Σύμφωνα με πολλές αναφορές στην Ιταλία, η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Σασουόλο και της Γιουβέντους, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα. Εξακολουθούν να βρίσκονται μακριά από την συμφωνία, καθώς η πρόταση που κατατέθηκε είναι 30 εκατομμύρια ευρώ συν παίκτες από την ομάδα Νέων, ενώ η Άρσεναλ πιστεύεται ότι πρόσφερε 40 εκατομμύρια ευρώ μετρητά.

Πάντως παραμένει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Γιουβέντους υπέβαλε επίσημη πρόταση στη Σασουόλο. Παρ ‘όλα αυτά, ο Ιταλός διεθνής έχει «μάτια» μόνο για τη Γιουβέντους εδώ και πολλούς μήνες και είναι πρόθυμος να πιέσει για την μεταγραφή στην ομάδα του Τορίνο. Πρέπει τώρα να βρεθεί σύγκλιση στην εύρεση των παικτών με τους οποίους η Σασουόλο θα είναι ευχαριστημένη, όταν επιτευχθεί συμφωνία. Η Corriere dello Sport αναφέρει τους Νικολό Φατζιόλι, Νικολό Ροβέλα, και Τζιανλούκα Φραμπότα, ενώ υπήρξαν αναφορές και για τους Ράντε Ντραγκουσίν και Φέλιξ Κορέια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης