Τότεναμ: Εκλεκτός για την επίθεση ο Ντούσαν Βλάχοβιτς

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Τότεναμ έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν σε περίπτωση που αποχωρήσει από το βόειο Λονδίνο.

Η Gazzetta dello Sport γράφει πως ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει ξεχωρίσει τον 21χρονο επιθετικό των βιόλα για την γραμμή κρούσης με την Φιορεντίνα να απαιτεί 60 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του. Ο Σέρβος διεθνής που κράτησε την Φιορεντίνα στην Serie A, πέτυχε 21 γκολ σε 37 εμφανίσεις και ο νέος τεχνικός της Τότεναμ και πρώην της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι προσπαθεί να τον κλείσει.

Το συμβόλαιο του Βλάχοβιτς ολοκληρώνεται στην Φλωρεντία το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι στιγμής αρνείται να ανανεώσει την συνεργασία του. Επίσημες διαπραγματεύσεις μεταξύ Τότεναμ και Φιορεντίνα ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει, όμως οι Λονδρέζοι έχουν ενημερώσει τους Ιταλούς για το έντονο ενδιαφέρον τους.

Προτεραιότητα για την Τότεναμ είναι η παραμονή του ηγέτη της Χάρι Κέιν ο οποίος έχει ενημερώσει τον πρόεδρο για τις προθέσεις του. Η Τότεναμ μέχρι στιγμής έχει απορρίψει μια προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι, όμως αν όντως αποχωρήσει, τότε ο Βλάχοβιτς θα βρεθεί προ των πυλών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.