Γιουβέντους: Έξι «στοπ» από τον Αλέγκρι


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναλαμβάνει εκ νέου τη Γιουβέντους και ήδη θέλει να βάλει από τώρα την σφραγίδα του στην ομάδα που σκοπεύει να «χτίσει».
Ο Λιβορνέζος προπονητής, απευθυνόμενος προς τα μέλη της διοίκησης της «vecchia signora» έθεσε βέτο απαγόρευσης μεταγραφών για έξι ποδοσφαιριστές.

ΣΕΖΝΙ: Ο Πολωνός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Κάποια στιγμή κυκλοφόρησε στα Ιταλικά μέσα πως οι «μπιανκονέρι»… έστρεψαν την προσοχή τους στην περίπτωση του Τζανλουϊτζι Ντοναρούμα λίγο μετά την απόφαση του τελευταίου να φύγει από την Μίλαν και πριν συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η συμφωνία του με τους δευτεραθλητές Γαλλίας όμως, τους χάλασε τα πλάνα και έτσι στράφηκαν στην σίγουρη επιλογή του Σέζνι.
Ο Αλέγκρι στηρίζει πολλά στις ικανότητες του, αλλά κυρίως στην προσωπικότητα του. Οι δύο άνδρες από την προηγούμενη συνεργασία τους (συνυπήρξαν αρμονικά) στηρίζουν ο ένας τον άλλον και ο Αλέγκρι θέλει να «χτίσει» την ενδεκάδα του, έχοντας στο νούμερο «ένα» τον Πολωνό γίγαντα.

ΝΤΕ ΛΙΧΤ: Στο πρόσωπο του Ολλανδού ο… νέος τεχνικός της Γιουβέντους, βλέπει τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του Κιελίνι. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη προτείνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Άλλωστε κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι η ρήτρα του Ντε Λίχτ είναι στα 75 εκ. ευρώ. Τον θέλουν στο Τορίνο και απ΄ ότι φαίνεται θα ριζώσει στο Πιεμόντε.

ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ: Το γεγονός ότι ο Κολομβιανός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από μία θέσεις, εκτός αυτής που γνωρίζει άριστα (δεξί μπακ) καθιστούν την παρουσία του απαραίτητη για τα «θέλω» του Αλέγκρι. Το δικό του συμβόλαιο με την ομάδα του Τορίνο, λήγει το καλοκαίρι του ΄22.

ΝΤΑΝΙΛΟ: Επί των ημερών του Πίρλο βοήθησε τα μέγιστα στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Έχει «δέσει» με τους συμπαίκτες του στην δεξιά πτέρυγα, είναι ιδανικός ανασταλτικά, αλλά βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα πλάγια.

ΚΙΕΖΑ: Βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία, δείχνοντας εξαιρετική ωριμότητα στο παιχνίδι του.
«Είναι 23 ετών, όμως οι κινήσεις του στο γήπεδο μεταδίδουν σιγουριά και στους συμπαίκτες του», δήλωσε πρόσφατα ο Αλέγκρι για τον Γενοβέζο μεσοεπιθετικό

ΚΟΥΛΟΥΣΕΦΚΙ: Σύμφωνα πάντα με την άποψη του προπονητή της Γιουβένοτυς, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον 21 ετών Σουηδό. Παρ΄ όλα αυτά, ο Αλέγκρι πίνει… νερό στο όνομα του Ντέγιαν Κουλουτσέφκι και ποντάρει πολλά στον δυναμισμό του. Το συμβόλαιο του Κουλουσέφσκι με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το 2025.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.