Πάουλο Ντιμπάλα: Ο Αλέγκρι τον θέλει, εκείνος θέλει να μείνει;

Η Γιουβέντους θέλει να παρατείνει το συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα και άνθρωποι του συλλόγου θα συζητήσουν σύντομα το μέλλον του Αργεντινού, με τον μάνατζερ του.

Ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται έξι χρόνια στο Τορίνο και το συμβόλαιο του εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Tuttosport, ο Ντιμπάλα προορίζεται γα βασικό «κομμάτι» στην ομάδα που θα προετοιμάσει ο Αλέγκρι, στη 2η θητεία του στη «Γηραιά Κυρία». Πρέπει όμως να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του το καλοκαίρι, διαφορετικά θα μπορούσε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Ντιμπάλα έχει μια συμφωνία 7 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στο τρέχον συμβόλαιο και απέρριψε μια προσφορά επέκτασης αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως το 2020. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι προειδοποίησε τον Ντιμπάλα ότι ο σύλλογος, δεν είναι πρόθυμος να αυξήσει την προσφορά του και μένει να δούμε αν οι «μπιανκονέρι» θα αλλάξουν τη θέση τους με τον κίνδυνο να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2022 . Ο Ντιμπάλα είχε ενταχθεί στη Γιουβέντους από την Παλέρμο αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ το 2015 και έχει σημειώσει 100 γκολ σε 253 παιχνίδια με την ιταλική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.