Ποιοι έκαναν τη διαδρομή από τη Μίλαν στην Ίντερ;

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που εντάσσεται στην Ίντερ από τη Μίλαν, μετά τον Αντόνιο Κασάνο το 2012.

Μέσα στο πέρασμα των χρόνων, αρκετοί ήταν οι παίκτες που ακολούθησαν τη διαδρομή από τη μία πλευρά του Μιλάνου στην άλλη. Ο 27χρονος Τούρκος μέσος πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με την Ίντερ την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπογράψει για τρία χρόνια, με 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στους «νερατζούρι» οι οποίοι του πρόσφεραν ένα εκατομμύριο παραπάνω απ΄ότι η Μίλαν.

Ο Τσαλχάνογλουθα φεύγει από τη Μίλαν μετά από παραμονή τεσσάρων χρόνων στους «ροσονέρι».Ο Τόμας Χέλβεγκ είχε ενταχθεί στην Ίντερ από τη Μίλαν εννέα χρόνια πριν, ακολουθώντας τους Ουμίτ Νταβαλά, Φραντσέσκο Κόκο, Αντρές Γουιλιελμινπιέτρο, Πάολο Τζινέστρα και Ντράζεν Μπρίντσιτς, οι οποίοι είχαν μετακομίσει όλοι στη μαύρη και μπλε πλευρά του Μιλάνου μεταξύ 2001 και 2002.

Ο Τζόρτζιο Φρετζολίνι (1999), ο Φραντσέσκο Μοριέρο (1997) και ο Φούλβιο Κολοβάτι (1982) πήγαν επίσης στην Ίντερ από τη Μίλαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Ο Μοριέρο, πρώην διεθνής Ιταλός, δεν έπαιξε ποτέ στη Μίλαν, αλλά εντάχθηκε επίσημα στους «νερατζούρι» από τους «ροσονέρι». Είχε υπογράψει το 1997 προ-συμφωνία, ενώ η Ίντερ είχε αποκτήσει τον Αντρέ Κρουζ. Ωστόσο, οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου αποφάσισαν να ανταλλάξουν τους δύο παίκτες εκείνο το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.