Αταλάντα: Και ποιος δεν θέλει τον Γκόζενς!

Εδώ και μία τετραετία αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες των επιτυχιών της Αταλάντα.

Κάποιοι περίμεναν την επιβλητική εμφάνιση του Ρόμπιν Γκόζενς στο παιχνίδι Γερμανία-Πορτογαλία, για να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο την ποδοσφαιρική του αξία. Πέτυχε ένα γκολ, είχε δύο ασίστ, βοήθησε στη δημιουργία της φάσης για ακόμη ένα τέρμα. Kάπως έτσι αναπόφευκτα, έκανε πιο θελκτικό το προφίλ του και πιθανώς και την τιμή ζήτησης, με την Αταλάντα να τον κοστολογεί πλέον 35-40 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Sport1 στη Γερμανία, η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον μάνατζερ του για να ρωτήσει εάν είναι διαθέσιμος. To Sky Sport Deutschland αναφέρει επίσης ότι η Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδέχεται και αυτές να ενδιαφέρονται για τον 26χρονο full back. Ο Γκόζενς θα κλείσει τα 27 τον επόμενο μήνα και βοήθησε την Αταλάντα να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Champions League, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αυτή τη σεζόν είχε 12 γκολ και 8 ασίστ σε 44 παιχνίδια, προκαλώντας επίσης το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Ίντερ. Έχει διπλή υπηκοότητα και γερμανική και ολλανδική, αλλά επέλεξε να παίξει με τη χώρα γέννησής του (Γερμανία). Για να δούμε πόσο υποδειγματικά δουλεύουν κάποιοι σύλλογοι, αρκεί να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Μπέργκαμο, τον είχε αγοράσει από την Χέρακλες με μόλις 1,2 εκατομμύρια ευρώ το 2017!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.