Φιορεντίνα: Πλησιάζει ο Ιταλιάνο

Μόλις δυο εβδομάδες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Σπέτσια, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο είναι έτοιμος να αναλάβει την Φιορεντίνα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο από την Τοσκάνη, όμως οι δύο πλευρές εντέλει δεν τα βρήκαν και η διοίκηση των βιόλα στράφηκε στον Ιταλιάνο που έκανε εξαιρετική πρώτη σεζόν στη Serie A με την νεοφώτιστη Σπέτσια. Ο τελευταίος μήνας ήταν χαοτικός για τους δύο συλλόγους.

Ο Γκατούζο υπέγραψε και πριν καλά αναλάβει απολύθηκε μετά από 23 μέρες μετά από διαφωνία στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η επόμενη επιλογή είναι ο τεχνικός της Σπέτσια, ο οποίος επέκτεινε την συνεργασία του με τον σύλλογο πριν από δύο εβδομάδες.

Στο συμβόλαιο του Ιταλιάνο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ενός εκατομμυρίου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν μια λύση που θα ικανοποιηθούν. Nazione, Sportitalia και Gazzetta dello Sport, ισχυρίζονται πως η Φιορεντίνα είναι αποφασισμένη να φέρει τον Ιταλιάνο στο Αρτέμιο Φράνκι, με τον Ιταλό τεχνικό να μην απαντά τις κλήσεις του τεχνικού διευθυντή της Σπέτσια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.