Το νέο στολίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Ο Πορτογάλος έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, όμως όπως αποδεικνύεται τα πηγαίνει περίφημα και εκτός γηπέδων...

Αναμφίβολα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ένας άνθρωπος που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, έχει γευτεί αμέτρητες χαρές και μέσα σε όλα αυτά έχει δημιουργήσει μία αμύθητη περιουσία.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εδώ και λίγα χρόνια έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο. Σε συνεργασία με τον Ντιονίσιο Πεστάνα, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του κολοσσού “Pestana Group” (έχει 91 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο), έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο. Με την επωνυμία “Pestana CR7 Lifestyle Hotels” ο Ρονάλντο δημιούργησε το πρώτο του ξενοδοχείο το 2016 στη Φουντσάλ, πρωτεύουσα της Μαδέρα και ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε το… αδερφάκι του στη Λισσαβώνα.

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους συνέχισε τις επενδύσεις και στην περίοδο που ο πλανήτης δοκιμάστηκε και συνεχίζει να δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού. Σε μία περίοδο, δηλαδή, που η παγκόσμια οικονομία υπέστη αρκετά πλήγματα.

Τα “Pestana CR7 Lifestyle Hotels” άνοιξαν… τα φτερά τους και εκτός Πορτογαλίας. Για πρώτη φορά ο Ρονάλντο μπήκε στην ισπανική αγορά όσον αφορά τον συγκεκριμένο κλάδο και άνοιξε ξενοδοχείο στον πιο κεντρικό δρόμο της Μαδρίτης, την Gran Via. Επένδυσε περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ μεταμορφώνοντας το κτίριο Casa del Libro σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, που μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες του.

Το νέο στολίδι των “Pestana CR7 Lifestyle Hotels” διαθέτει 168 υπερσύγχρονα δωμάτια που καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών και ταυτόχρονα μπορεί να προσελκύσει τόσο τουρίστες, όσο και ντόπιους, μιας και οι τιμές ξεκινούν από 129 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Εστιατόριο, γυμναστήριο και μπαρ με live αγώνες

Στον 9ο όροφο του κτιρίου έχει δημιουργηθεί το εστιατόριο του ξενοδοχείου, ένα πρότζεκτ βασισμένο στο… ποδόσφαιρο. Οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στο μπαρ και να παίξουν επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι ή να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Την επιμέλεια του εστιατορίου έχει αναλάβει ο σεφ Mauro Soggiou, ο οποίος φημίζεται για τις καλύτερες πίτσες στη Νέα Υόρκη.

Ένας ακόμη όροφος έχει αφιερωθεί στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν, επιλέγοντας μέχρι γιόγκα και διαλογισμό, ενώ στην ταράτσα του ξενοδοχείου υπάρχει πισίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.