Λαουτάρο Μαρτίνες: «Ήθελα να φύγω στους πρώτους τρεις μήνες!»

Σε μία συνέντευξη με πολύ συναίσθημα, ο Λαουτάρο Μαρτίνες, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της θητείας του στην Ίντερ.

Ο «El Toro» μόλις ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή τρίτη σεζόν του με τους «νερατζούρι» και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της Ίντερ, μετά από εκείνη τη «μαγική» σεζόν του τρεμπλ το 2010. Ο Αργεντινός έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς επιθετικούς της Ευρώπης, αλλά η περιπέτειά του στην Ίντερ, θα μπορούσε να είχε τελειώσει μέσα σε λίγους μήνες μετά τη μετακίνησή του από τη Ράσινγκ Κλουμπ το 2018.

«Η πρώτη μου χρονιά (στην Ίντερ) μου κόστισε και με συγκλόνισε», αποκάλυψε ο άσος της Ίντερ σε συνέντευξή του στο «La Nacion».
«Ήρθα από τη Ράσινγκ Κλουμπ, όπου ήμουν πάντα στο αρχικό σχήμα, σκόραρα γκολ και οι οπαδοί φώναζαν το όνομά μου, σε μια νέα χώρα, μια νέα ομάδα, μια νέα γλώσσα… Ήξερα ότι έπρεπε να προσαρμοστώ, αλλά δεν ήξερα ότι θα μου κοστίσει τόσο πολύ. Μετά από τρεις μήνες, είπα ότι ήθελα να φύγω! Ο Μάουρο (Ικάρντι) με βοήθησε πάρα πολύ εκείνες τις δύσκολες στιγμές και θα τον ευχαριστώ πάντα γι΄αυτό».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ Νο10
«Όταν έφτασε στην Ίντερ, ο αθλητικός διευθυντής, ήρθε να με βρει στο Μπουένος Άιρες. Σε αυτή τη συνομιλία, τον ρώτησα αν το Νο10 είναι διαθέσιμο και μου είπε: «Καλά, καλά, Θα δούμε». «Όταν πήγα στο Μιλάνο για να υπογράψω το συμβόλαιο, επέμεινα ότι ήθελα το Νο 10. «Μου είπαν:«Κοιτάξτε, το 10 έχουν φορέσει ο Ρονάλντο, ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο Γουέσλι Σνάιντερ κι αυτός κι αυτός… ». «Είπα ναι, το ξέρω αλλά μου αρέσει η πρόκληση». «Και μου το έδωσαν. Υπέγραψα και φωτογραφήθηκα με το 10 στην πλάτη».

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ
«Η γέννηση της κόρης μου με έκανε πιο ώριμο. Σκέφτομαι τα πάντα δύο ή τρεις φορές, είμαι πολύ πιο ήρεμος. Ακόμα και στο γήπεδο. Η Νίνα με κάνει πιο ήρεμο. Ακόμη και στην Ίντερ μου είπαν ότι είμαι διαφορετικός, συμμετέχω πολύ περισσότερο στην ομάδα και γίνομαι περισσότερο ηγέτης. Νιώθω ότι έχω ωριμάσει πολύ, μου άνοιξε το μυαλό!».

Η Νίνα γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν η Ίντερ παίξει με τη Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia στο «Σαν Σίρο». Ο Μαρτίνες αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο εκείνο το βράδυ καθώς σκεφτόταν ποια τον περίμενε στο σπίτι!
«Δεν κοιμήθηκα καθόλου εκείνο το βράδυ. Η κόρη ήταν ακόμα στη θερμοκοιτίδα, αλλά έπρεπε να πάω για προπόνηση γιατί είχαμε αγώνα την επόμενη μέρα. Φανταστείτε ότι η κόρη μου γεννήθηκε και έπρεπε να περάσω την πρώτη νύχτα μακριά της. Την αγκάλιασα, αλλά ήταν ακόμη με οξυγόνο, ήταν ένα φρικτό συναίσθημα!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.