Ίντερ: Όλος ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, οι άνθρωποι της Ίντερ, μίλησαν με τον Λουκάκου, διαβεβαιώνοντας τον ότι ο Ασράφ Χακίμι, θα είναι ο μόνος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής που θα φύγει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, οι άνθρωποι της Ίντερ, μίλησαν με τον Λουκάκου, διαβεβαιώνοντας τον ότι ο Ασράφ Χακίμι,θα είναι ο μόνος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής που θα φύγει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ο Λουκάκου δεν περίμενε ότι ο Αντόνιο Κόντε θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A.

Οι «νερατζούρι» θα ανακοινώσουν σύντομα τον νέο προπονητή τους και ίσως και την πώληση του Χακίμι. Ο πρώην ακραίος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι Έμερσον της Μπαρτσελόνα ή Αλεσάντρο Φλορέντσι της Ρόμα, παρουσιάζονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Μαροκινού. Η Ίντερ πρέπει να πουλήσει τον Χακίμι για να διατηρήσει τα λογιστικά της βιβλία σε τάξη και το ίδιο ισχύει και για τον Ζοάο Mάριο, ο οποίος θα μπορούσε να παραμείνει στη Σπόρτινγκ με μία μόνιμη συμφωνία.

Οι πρωταθλητές της Serie A μπορεί να χρειαστεί να πουλήσουν και άλλους παίκτες, αλλά όχι εκείνους που είναι κρίσιμοι για το έργο του Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο Νικολό Μπαρέλα και ο Ρόμελου Λουκάκου θα παραμείνουν «άθικτοι», ενώ ο Αλεσάντρο Μπαστόνι επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι». Οι Ιβάν Πέρισιτς, Αντρέα Ρανόκια και Αλεξάνταρ Κόλαροφ, θα μπορούσαν όλοι να φύγουν με μία σωστή προσφορά από κάποιους συλλόγους, ενώ το μέλλον του Μίλαν Σκρίνιαρ εξαρτάται από τις προτάσεις που θα λάβει η ομάδα του Μιλάνου. Αν φύγει, ο Νικόλα Μίλενκοβιτς της Φιορεντίνα είναι ο κύριος στόχος για να αντικαταστήσει τον Σκρίνιαρ. Ωστόσο, παρόλο που ο Σλοβάκος αμυντικός παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η «έξοδος» του Κόντε τον εξέπληξε, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τους πρωταθλητές Ιταλίας το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.