Στο λογαριασμό των «μπιανκονέρι» είχε προαναγγελθεί η επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο τους, με χαρακτηριστικές αναρτήσεις.

Όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη θητεία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους και ο λογαριασμός των «μπιανκονέρι» στο Twitter, προετοίμασε κατάλληλα το έδαφος με δύο αναρτήσεις του.

Το πρώτο «τιτίβισμα» δείχνει το χάρη της Μινεσότα, μια από τις πολιτείες των Η.Π.Α. Ποια η σχέση του Αλέγκρι με τη Μινεσότα; Όταν ο Αλέγκρι ήταν μικρός σε ηλικία και ζούσε στο Λιβόρνο, πήγαινε με τον παππού του στις ιπποδρομίες. Και του άρεσε ένα άλογο ονόματι «Μινεσότα» στο οποίο πόνταρε σε μία κούρσα. Όταν έδωσε το στοίχημά του στον υπεύθυνο, εκείνος του απάντησε: «Είναι πιο πιθανό εσύ να γίνεις προπονητής στη Serie A παρά να κερδίσει αυτό το άλογο». Το οποίο τελικώς κέρδισε. Την ιστορία την αφηγήθηκε ο ίδιος ο Αλέγκρι, ύστερα από ένα κερδισμένο πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους.

Το δεύτερο «τιτίβισμα» απεικονίζει ένα παλτό σε έναν αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι Γιουβεντίνοι γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Στις 20 Δεκεμβρίου 2015 η Γιουβέντους είναι στην 4η θέση, στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ και για την 17η αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της προβιβασθείσας Κάπρι. Προηγείται με 3-1, αλλά στο τέλος οι παίκτες του Αλέγκρι χαλαρώνουν, δέχονται δεύτερο γκολ και μετά από μια ενέργεια του Λίχσταϊνερ, ο Ιταλός προπονητής, εκνευρισμένος με την παθητικότητα των παικτών του βγάζει το παλτό του κι οργισμένος το πετάει στον αγωνιστικό χώρο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.