Σπέτσια-Ρόμα 2-2: Με αντεπίθεση οι «τζιαλορόσι» στο Conference (hls)

Η Ρόμα αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 την Σπέτσια στο «Αλμπέρτο Πίκο» για την 38η αγωνιστική της Serie A.

Η Ρόμα αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 την Σπέτσια στο «Αλμπέρτο Πίκο» για την 38η αγωνιστική της Serie A.


Με αυτό το αποτέλεσμα οι «τζιαλορόσι» αν και ισοβάθμησαν με την Σασουόλο, πήραν το εισιτήριο για το Conference της επόμενης περιόδου λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.


Η Σπέτσια μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο κι εκμεταλλευόμενη τα πολλά αμυντικά λάθη των Ρωμαίων πήρε κεφάλι στο σκορ στο 6’ με πλασέ του Ντανιέλε Βέρντε.


Πίεσε και είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ. Στο 38’ κατάφερε να κάνει το 2-0 με κοντινό πλασέ μου Πομπέγκα μετά από πάσα του Ν’Ζολά.


Στην επανάληψη η Ρόμα μη έχοντας άλλα περιθώρια βγήκε πολύ επιθετικά και καταφερε να μειώσει στο 52’ με σουτ του Ελ Σαράουι.


Ο Πάουλο Φονσέκα έριξε και τον Έβντιν Τζέκο στο ματς και στο 85’ ο Βόσνιος επιθετικός, πήρε κεφαλιά στην περιοχή βρίσκοντας τον Μικιταριάν που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.