Αυτοκτονία της Νάπολι, 1-1 με τη Βερόνα (hls)

Ήθελε μόνο νίκη εντός έδρας κόντρα σε μία από τις αγωνιστικά προβληματικές ομάδες της Serie Α ώστε να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Champions League , αλλά η ομάδα του Γκατούζο έκανε τα πάντα για να μην κερδίσει.

Ήθελε μόνο νίκη εντός έδρας κόντρα σε μία από τις αγωνιστικά προβληματικές ομάδες της Serie Α ώστε να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Champions League , αλλά η ομάδα του Γκατούζο έκανε τα πάντα για να μην κερδίσει.

Η πίεση για τη νίκη που είχαν οι παίκτες της Νάπολι για να καταφέρουν να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για το Champions League ήταν τέτοια που προφανώς δεν μπορούσαν να την διαχειριστούν.

Απίστευτα λάθη, σε μεταβιβάσεις, νευρικότητα σε κάθε επαφή με τη μπάλα και καθόλου πάθος. Αυτό το τελευταίο θα περίμενε κανείς να υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό με τον Γκατούζο στον πάγκο, όμως ακόμα και αυτό απουσίαζε.

Στο 33′ και στο 42′ η Νάπολι έκανε τις δύο ευκαιρίες της στα πρώτα 45 λεπτά, με τον Ινσίνιε να δημιουργεί και να εκτελεί εξαιρετικά με την μπάλα όμως να περνά ελάχιστα άουτ και τον Λοσάνο να κάνει το ίδιο με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Ελλάς Βερόνα μπορεί να μην είχε τη μεγάλη φάση αλλά έδειχνε πως δεν είχε πάει για τουρισμό στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γκατούζο έφτασαν να ανοίξουν το σκορ με τον Ραχμάνι στο 60′ και να κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τη μισητή Γιουβέντους.

Όμως ο Ραφαόνι με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα στο 69′ έκανε το 1-1 σοκάροντας τη Νάπολι που μέχρι το τέλος πάλευε χωρίς να καταφέρει να σκοράρει βλέποντας με το σφύριγμα της λήξης το εισιτήριο του Champions League να κάνει φτερά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.