Μίλαν: Χαμός στην αναχώρηση για Μπέργκαμο (vids)

Φίλοι της Μίλαν αποχαιρέτησαν την αποστολή λίγο πριν αποχωρήσει για το Μπέργκαμο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αταλάντα και να διεκδικήσει το εισιτήριο του Champions League (21.45 Noavsports).

Περισσότεροι από χίλιοι τιφόζοι συγκεντρώθηκαν στο Μιλανέλο με σημαίες και καπνογόνα για να εμψυχώσουν την αποστολή της ομάδας του Στέφανο Πιόλι. Σήμερα το πρωί (23/5), οι ποδοσφαιριστές έφτασαν στο προπονητικό κέντρο για να αναχωρήσουν όλοι μαζί για την τελευταία αποστολή της σεζόν, με έπαθλο την συμμετοχή στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Μίλαν ψάχνει είσοδο στον θεσμό μετά από 8 χρόνια και θα βρεθεί εκεί ακόμα και με ισοπαλία ή ήττα αν η Γιουβέντους αποτύχει να κερδίσει την αδιάφορη Μπολόνια. Οι τιφόζοι της Μίλαν είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για να αντιμετωπίσει στο Τορίνο την Γιουβέντους.

“Είναι μια μίξη συναισθημάτων, ένταση, ενθουσιασμός και συγκέντρωση. Έχουμε όσα χρειαζόμαστε για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα” δήλωσε ο προπονητής των ροσονέρι Στέφανο Πιόλι

“Πρέπει να το πιστέψουμε, αποδείξαμε μέσα στην σεζόν πως διαθέτουμε μια δυνατή ομάδα. Η Αταλάντα αξίζει να βρίσκεται στο Champions League για 3η σερί χρονιά και εμείς χρειαζόμαστε ένα τελευταίο σπρώξιμο”

Δείτε γκολ από παλιότερες αναμετρήσεις της Μίλαν απέναντι στην Αταλάντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.