Μπουφόν: “Τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους ήταν ένα τεστ”

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δήλωσε πως τα τελευταία δύο χρόνια στην Γιουβέντους ήταν «μια δοκιμασία του εαυτού του τονίζοντας πως την ξεπέρασε με εξαιρετικό τρόπο».

Ο 43χρονος τερματοφύλακας βοήθησε τη Γιουβέντους να πάρει το Coppa Italia αυτή την εβδομάδα και αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το τελευταίο του παιχνίδι με τους μπιανκονέρι στο Ρενάτο Ντα’ Λάρα απέναντι στη Μπολόνια (23/5, 21.45 Novasports). Ο Ιταλός ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την Μεγάλη Κυρία σεζόν μιλώντας για την εμπειρία των δύο τελευταίων ετών στο Τορίνο.

«Αυτό που είμαι σίγουρος ότι έδωσα στη Γιουβέντους ήταν το μέγιστο του επαγγελματισμού, της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας», δήλωσε στο Sky Sport Italia. «Νομίζω ότι ήμουν, στο σύνολό του, ένα άτομο, ένα αγόρι και ένας σοβαρός επαγγελματίας, αλλά και κάποιος που μπορούσε πάντα να βασιστεί”.

Μετά από μια σεζόν που πέρασε στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν (2018-19) επέστρεψε στη Γιουβέντους και είπε ότι «δεν ήταν τόσο εύκολο να προσαρμοστεί» στο Allianz Stadium.

«Νομίζω ότι αυτά τα δύο χρόνια, εκτός από το γεγονός ότι δεν ήμουν στο επίκεντρο, δεν θεωρήθηκα δεδομένος. Δεν ήταν τόσο εύκολο να προσαρμοστώ.. Αντ ‘αυτού, νομίζω ότι το έκανα με μεγάλο ενθουσιασμό. Πρώτα απ’ όλα, από σεβασμό για τον εαυτό μου. Σε ηλικία 43 ετών, νιώθω ότι ένας άντρας πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, όχι ως αγόρι.

Τους ευχαριστώ όλους και μετά για τους συμπαίκτες μου, για την υπέροχη σχέση που χτίσαμε. Νομίζω ότι είμαι μια προσωπικότητα που επηρεάζει τους ανθρώπους. Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε ήρθε η ώρα να κάνεις πίσω και να περάσεις στο παρασκήνιο, αφήνοντας τα φώτα της σκηνής σε άλλους. Για μένα ήταν ένα τεστ, για να μετρήσω τον εαυτό μου ως άτομο. Και είμαι χαρούμενος γιατί νομίζω ότι το ξεπέρασα. “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.