Ρονάλντο: Άδειασε το γκαράζ του στο Τορίνο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε τα αυτοκίνητά του από το γκαράζ του στο Τορίνο, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις φήμες για αποχώρηση του από τη Γιουβέντους.

Ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν το τελευταίο διάστημα πως ο Πορτογάλος δεν περνάει καλά στη Γιουβέντους και το προσεχές καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν μετά από τρία χρόνια. Η μητέρα του Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο, είπε ήδη ότι θα «προσπαθήσει να πείσει» τον 36χρονο να επιστρέψει στη Λισαβόνα, αλλά ο μάνατζερ του, Τζορτζ Μέντες ,αρνήθηκε ότι ο Πορτογάλος διεθνής θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το Per Semper Calcio δημοσίευσε ένα βίντεο όπου διακρίνονται άντρες να φορτώνουν τα πανάκριβα αμάξια του Ρονάλντο σε ένα φορτηγό. Το φορτηγό προέρχεται από την Rodo Cargo, μια γνωστή εταιρεία μεταφορών με έδρα τη Λισαβόνα και το βίντεο δείχνει τα αυτοκίνητα να απομακρύνονται από το σπίτι του στο Τορίνο. Η άφιξη των αυτοκινήτων το 2018 ήταν ένα τεράστιο σημάδι για την άφιξη του Ρονάλντο στη Γιουβέντους και το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα φεύγουν από το γκαράζ θα μπορούσε να σημαίνει πως φεύγει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.