Μίλαν – Κάλιαρι 0-0: Τα έβαλε όλα στην Τορίνο… (hls)

Η Μίλαν στραβοπάτησε κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Κάλιαρι στο Σαν Σίρο και θα περιμένει τελευταία αγωνιστική για να προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για το Champions League ύστερα από 8 χρόνια.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα χρειαστεί αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στο Μπέργκαμο κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Αταλάντα. Η Κάλιαρι μετά την ισοπαλία μεταξύ Κροτόνε και Μπενεβέντο (1-1), εξασφάλισε την παραμονή της και παρατάχτηκε χωρίς κίνητρο στο Μιλάνο.

Η Μίλαν που αγωνίστηκε για ακόμα μια φορά χωρίς τον Ιμπραχίμοβιτς είχε τεράστιο πρόβλημα να διασπάσει την άμυνα της Κάλιαρι που έκανε εξαιρετική δουλειά. 30 ματς συμπλήρωσε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης που έπαιξε για 5η σερί αγωνιστική στο βασικό σχήμα. Δύο σουτ αξιόλογα από τη Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο, τις ευκαιρίες είχε η Κάλιαρι για να σκοράρει, όμως ο Ντοναρούμα με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν, σε κεφαλιές των Παβολέτι και Γοδίν.

Μίλαν (Πιόλι): Ντοναρούμα, Κερ, Τομόρι, Ερνάντεζ, Καλάμπρια (63′ Νταλότ), Μπενασέρ (63′ Μεϊτέ), Κεσιέ, Τσαλχάνογλου (89′ Μάντζουκιτς), Μπραχίμ Ντίαθ (56′ Καστιγέχο), Σαλεμάκερς (46′ Λεάο), Ρέμπιτς

Κάλιαρι (Σέμπλιτσι): Κράνιο, Γοδίν, Τσεπιτέλι (87′ Κλάβαν), Καρμπόνι (88′ Ρουγκάνι), Λυκογιάννης, Νάντεζ, Μαρίν (78′ Ντάνκαν), Ντεϊόλα (87′ Ασαμόα), Ναϊνγκολάν, Ζοάο Πέδρο, Παβολέτι (78′ Τσέρι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.