Γιουβέντους-Ίντερ 3-2: Ντέρμπι με VAR και νικητές τους «μπιανκονέρι» (hls)

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι του VAR και των τριών πέναλτι με 3-2 απέναντι στην Ίντερ και διατήρησε τις ελπίδες της για την τετράδα.

Έχοντας απόλυτη ανάγκη των βαθμών και παίζοντας τα τελευταία της χαρτιά για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πίεσε ψηλά στο γήπεδο και δημιούργησε φάσεις για γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.
Προηγήθηκε όταν ο διαιτητής μέσω VAR καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Κιελίνι. Ο Ρονάλντο εκτέλεσε ο Χαντάνοβιτς έδιωξε όμως η μπάλα στρώθηκε στον Πορτογάλο που με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό.
Ο Κουλουσέφσκι είχε επίσης δύο καλές στιγμές πριν την επίτευξη του γκολ για τη Γιουβέντους. Η Ίντερ κατάφρε να ισοφαρίσει χωρίς ευκαιρία, αφού ο Ντε Λιχτ πάτησε άθελά του τον Μαρτίνες παραχωρώντας πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ με το 23ο γκολ του στη σεζόν ο Λουκάκου.
Οι γηπεδούχοι πήραν για δεύτερη φορά προβάδισμα στο ματς όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κουαδράδο νίκησε τον Χαντάνοβιτς με σουτ εκτός περιοχής και με τη μπάλα να χτυπά στον Έρικσεν και να αλλάζει πορεία αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 55′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπεντακούρ, η Γιουβέντους είχε αριθμητικό μειονέκτημα και πιέστηκε αρκετά. Στο 85′ ο Κιελίνι πέτυχε αυτογκόλ και ισοφάρισε σε 2-2, όμως ο Κουαδράδο δευτερόλεπτα μετά πήρε πέναλτι που αμφισβήτησε έντονα ο Πέρισιτς. Το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το 3-2 στο 88′ και διατηρώντας τις ελπίδες της Γιουβεντους για θέση στην 4αδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.