Σασουόλο – Γιουβέντους 1-3: Παρέμεινε ζωντανή (hls)

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο πήρε μια σημαντική νίκη και εξακολουθεί να ελπίζει σε μια θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η Σασουόλο υποδέχτηκε την Γιουβέντους στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στο ξεκίνημα του αγώνα δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με τους Μπεράρντι και Τραορέ ενώ έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν με τον Μπουφόν να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπεράρντι στο 16ο λεπτό και να γίνεται ο γηραιότερος τερματοφύλακας που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο χωρίς να έχει δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με την ατομική προσπάθεια του Ραμπιό και το εξαιρετικό σουτ του Γάλλου έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κονσίλι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί αφού κατάφεραν να πάρουν αέρα δυο τερμάτων λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, σκόρερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με το συγκεκριμένο τέρμα έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρβι έκανε αλλαγές και μάλιστα σχετικά νωρίς είδε την ομάδα του να σκοράρει με τον Ρασπαντόρι (58ο λεπτό) γεγονός που έδωσε μια ώθηση στους φιλοξενούμενους η οποία όμως δεν κράτησε για πολύ.

Η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε τους ανοιχτούς χώρους που είχαν προκύψει και με μια υποδειγματική αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Ραμπιό και ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικό πλασέ του Ντιμπάλα, έκλεισε το σκορ και πήρε μια νίκη που την διατηρεί ζωντανή στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League και ο Αργεντινός έφτασε στα 100 τέρματα με την φανέλα της ομάδας του.

Η “Μεγάλη Κυρία” με αυτή τη νίκη έφτασε στους 72 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ίντερ ενώ η Σασουόλο παρέμεινε στους 56 και θα αγωνιστεί στην έδρα της Πάρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.