Ντοναρούμα: Εξαντλείται η υπομονή της Μίλαν

Το μέλλον του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Ο διεθνής τερματοφύλακας περιμένει και η υπομονή της Μίλαν εξαντλείται.

Ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας αρνείται να υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο συνεργασίας και το μέλλον του ακόμα θεωρείται αβέβαιο. Έχει ήδη απορρίψει δυο προσφορές και περιμένει να δει την τελική κατάταξη ώστε να αποφασίσει. Η νίκη της Μίλαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (0-3), έφερε τους “ροσονέρι” σε θέση ισχύος σε ότι αφορά την έξοδο στο Champions League της ερχόμενης περιόδου, με τον Ντοναρούμα να έχει όνειρο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Μίλαν έχει να παίξει στο Champions League από το 2013. Το συμβόλαιο του Ντοναρούμα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, έχει προειδοποιήσει πως στα χέρια του κρατάει μια προσφορά με ετήσιες απολαβές 10 εκατομμυρίων. Η διοίκηση της Μίλαν προσφέρει στον 22χρονο διετές συμβόλαιο που δεν ξεπερνάνε τα 8 εκατομμύρια το χρόνο.

Ο Ντοναρούμα σε πρόσφατη κουβέντα που είχε με τους οργανωμένους της Μίλαν, τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στο Σαν Σίρο και δεν έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους. Η Μεγάλη Κυρία εδώ και χρόνια ενδιαφέρεται να προσγειώσει στο Τορίνο τον αντικαταστάτη του Τζιάνλουίτζι Μπουφόν που το καλοκαίρι θα κλείσει ο κύκλος του. Ο Βόιτσεχ Στσέσνι δεν θα αποτελέσει εμπόδιο σε μια τέτοια μετακίνηση και είτε θα παραχωρηθεί, είτε θα μεταφερθεί στον πάγκο. Η Γιουβέντους περιμένει και υπομονή και ελπίζει να τον πάρει ελεύθερο.

Η Μίλαν θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το φινάλε της σεζόν για να ολοκληρωθεί η τελική κατάταξη των ομάδων. Το Champions League είναι μια τεράστια πρόκληση και ο Ντοναρούμα έχει όνειρο να αγωνιστεί σε μια διοργάνωση που δεν έχει καταφέρει ακόμα να παίξει. Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους τον κολακεύει και τον εξιτάρει. Ο τεχνικός διευθυντής, Πάολο Μαλντίνι, θα πρέπει να δείξει υπομονετικός και με τις σωστές κινήσεις να μπορέσει να κρατήσει τον βασικό πορτιέρε της Εθνικής Ιταλίας στο Σαν Σίρο για να μην αποχαιρετήσει χωρίς χρήματα, αλλά και σε ανταγωνιστή. Ο χρόνος θα τα αποκαλύψει όλα.

Την ερχόμενη Κυριακή (16/5, 21.45 Novasports) η Μίλαν υποδέχεται την Κάλιαρι στο Σαν Σίρο που ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στη Serie A. Εν συνεχεία, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Με δύο νίκες έχει σίγουρο το εισιτήριο για τα αστέρια και δεν θα την απασχολεί η Γιουβέντους που ακολουθεί στη 5η θέση και παίζει με τις αδιάφορες βαθμολογικά Ίντερ και Μπολόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.