Σαλερνιτάνα: Πήρε την άνοδο και… πωλείται

Η Σαλερνιτάνα γιόρτασε την επιστροφή της στην Σέριε Α και μετά ήρθε ένα σοκ. Ο πρόεδρος Κλάουντιο Λοτίτο πρέπει να πουλήσει τον σύλλογο καθώς του ανήκει και η Λάτσιο.

Ο πρόεδρος Κλάουντιο Λοτίτο έχει 30 ημέρες περιθώριο για να πουλήσει την Σαλερνιτάνα η οποία γιόρτασε την Δευτέρα την επιστροφή της στην Σέριε Α.

Η Σαλερνιτάνα επιστρέφει μετά από 23 χρόνια στην Σέριε Α μετά το 3-0 απέναντι στην Πεσκάρα καθώς η ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι τερμάτισε δεύτερη στην Σέριε Β πίσω μόνο από την Έμπολι.

Ο εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου όμως, ο Κλάουντιο Λοτίτο είναι ιδιοκτήτης και της Λάτσιο και απαγορεύεται να έχει στα χέρια του δύο ομάδες στην Σέριε Α. Ο νόμος του δίνει περιθώριο 30 ημερών για να βρει αγοραστή για έναν από τους δύο συλλόγους.

Αυτή την στιγμή η Σαλερνιτάνα χωρίζεται ιδιοκτησιακά στα δύο.

Από την μια πλευρά η εταιρεία Μόργκενσταϊν και η οικογένεια Μετζαρόμα και από την άλλη ο Λοτίτο. Ο ίδιος ο Κλάουντιο Λοτίτο δεν αναφέρεται ως ιδιοκτήτης αλλα εμφανίζεται η εταιρεία Όμνια που ανήκει στον γιό του Ενρίκο.

Η εταιρεία Όμνια είναι μεταξύ των ιδιοκτητών και της Λάτσιο και εκεί είναι το πρόβλημα που αναγκάζει τον Κλάουντιο Λοτίτο να πει αντίο σε έναν από τους συλλόγους.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Ιταλικής ομοσπονδίας Γκαμπριέλε Γκράβινα πριν τον αγώνα της Σαλερνιτάνα με την Πεσκάρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.