Γιουβέντους: Απειλείται με αποβολή από την Serie Α

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκράβινα απειλεί την Γιουβέντους με αποκλεισμό από την Σέριε Α αν δεν αποσυρθεί από την European Super League.

Τρεις ομάδες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσύρει την συμμετοχή τους από την European Super League. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους.

Αναμένονται ποινές από την UEFA για τις τρεις ομάδες όμως η Γιουβέντους αντιμετωπίζει και μια ακόμη απειλή. O πρόεδρος της Ιταλικής ομοσπονδίας Γκαμπριέλε Γκράβινα μίλησε για το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Γιουβέντους από την Serie Α.

“Κουραστήκαμε από την διαμάχη της UEFA με τις τρεις ομάδες. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω ως μεσάζοντας ανάμεσα στην Γιουβέντους και την UEFA. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Η ομοσπονδία σέβεται τους κανόνες της UEFA αλλά αν ένας σύλλογος δεν σέβεται τους δικούς μας κανόνες ή τους κανόνες της UEFA δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημά μας” ανέφερε ο Γκράβινα.

Ο πρόεδρος επίσης ενημέρωσε ότι το χρεός όλων των ομάδων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μόλις ξεπέρασε τα έξι δισεκατομμύρια Ευρώ και ότι σκέφτεται το Financial Fair Play αποκλειστικά το Ιταλικό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.