Μπενεβέντο – Κάλιαρι 1-3: Έλαμψε…ο Μπάμπης (hls)

Το γκολ του Λυκογιάννη άνοιξε τον δρόμο για μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Κάλιαρι.

Η Μπενεβέντο υποδέχτηκε την Κάλιαρι στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1 και να παίρνουν μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με ένα εξαιρετικό τέρμα του Μπάμπη Λυκογιάννη μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και το έκαναν δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Μπάρμπα και Σκιαταρέλα και φτάνοντας στην ισοφάριση στο 16ο λεπτό με ένα εξαιρετικό τελείωμα του Λαπαντούλα μετά από την ασίστ του Καπράρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με την ομάδα του Ιντζάγκι να δείχνει κουρασμένη και χωρίς εμπνεύσεις δημιουργικά, οι φιλοξενούμενοι και αυτοί χωρίς να έχουν ευκαιρίες βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 64 από τον Παβολέτι φορτώνοντας με ακόμα μεγαλύτερο βάρος τους αντιπάλους τους. Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις με ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ του Νάντες στον Ζοάο Πέδρο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 3-1.

Η ομάδα του Σέμπλιτσι στους 35 βαθμούς πλέον με την Μπενεβέντο να παραμένει στους 31, την επόμενη αγωνιστική η Κάλιαρι θα υποδεχτεί την Φιορεντίνα ενώ οι “μάγοι” θα υποδεχτούν την Κροτόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.