Σπέτσια-Νάπολι 1-4: Καθάρισε από νωρίς (hls)

Η Νάπολι πέρασε άνετα από το "Αλμπέρτο Πίκο" επικρατώντας της Σπέτσια με 4-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της καταταξης αναμένοντας τα αποτελέσματα των Αταλάντα, Μιλάν, Γιουβέντους για να δει που θα την βρει η ολοκλρήρωση της 35ης αγωνιστικής.

Η Σπέτσια έδειξε θαρραλέα προσέγγιση στην αναμέτρηση, όμως η Νάπολι ήταν τρομερά αποτελεσματική πετυχαίνοντας δύο τέρματα στις πρώτες τρεις τελικές προσπάθειες της. Το πρώτο με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου με το Βίκτορ Οσίμχεν και το δεύτερο στο 23ο λεπτό με τον Πιοτρ Ζιελίνσκι, μετά από έξοχη ενέργεια του Τζιοβάνι ντι Λορέντσο.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, όμως δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τη δημιουργία τους βρίσκοντας αντίδοτο στην πίεση της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο. Ένα λεπτό πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Νάπολι “χτύπησε” ξανά, με τον Οσίμχεν να φτάνει τα δέκα γκολ στη φετινή Serie A μετά από ασίστ του Λορέντζο Ινσίνιε.

Η μείωση του σκορ από το Ρομπέρτο Πίκολι στο 64ο λεπτό τόνωσε για περίπου ένα δεκάλεπτο την ψυχολογία των γηπεδούχων, με τον Έρβιν Λοσάνο όμως να γράφει το τελικό 4-1.

Για τη Σπέτσια η προσπάθεια παραμονής εκτός ζώνης υποβιβασμού συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.