Ίντερ: Χαρούμενος για τον τίτλο ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή της Ίντερ στην κορυφή της Ιταλίας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν η καλύτερη σε όλο το εφετινό πρωτάθλημα και πως το έργο του Ιταλού τεχνικού φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά, ο Καραγκούνης δήλωσε στην εφημερίδα “Τα Νέα”: “Η Ίντερ ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα. Είχε τη διάρκεια που χρειάζεται για να φτάσεις στην κορυφή και το άξιζε 100%. Είχε το καλύτερο ρόστερ, με σπουδαίους παίκτες και προσωπικότητες. Από τη στιγμή που βγήκε εκτός Ευρώπης και επικεντρώθηκε στον στόχο της στο πρωτάθλημα, τότε ήταν πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους να την ακολουθήσουν”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Κόντε: “Σίγουρα ο προπονητής έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Ο Κόντε είναι ένας προπονητής που όπου έχει πάει έχει πάρει τίτλους. Ξέρει από πρωταθλητισμό και ξέρει πως να κάνει μια ομάδα να φτάσει στην κορυφή. Ήταν πολύ σημαντική η επιλογή από πλευράς διοίκησης σε έναν τέτοιο προπονητή”.

Παράλληλα, ο Καραγκούνης αναφέρθηκε και στις επενδύσεις που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στην ιταλική ομάδα: “Οι επενδύσεις είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Και να ξέρεις τι παίκτες πρέπει να πάρεις για να σε φτάσουν εκεί που έχεις στοχεύσει. Η Ίντερ έκανε πολύ μεγάλες επενδύσεις. Μία από αυτές η πιο σημαντική, ήταν η έλευση του Λουκάκου. Πλήρωσε 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είδαμε όλοι πόσο σπουδαίος είναι, πόσο ρόλο έπαιξε σε αυτή την ομάδα. Μια μεγάλη επένδυση που της βγήκε. Και πήρε παίκτες που γνώριζαν από πρωταθλητισμό. Ο Βιδάλ, για παράδειγμα, όπου έχει πάει έχει πάρει πρωτάθλημα. Είχαν παίκτες έμπειρους, με πρωταθλήματα, με διακρίσεις. Όταν παίρνεις σε μια ομάδα παίκτες που ξέρουν απ’ όλο αυτό, τότε θα έχεις αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη και το κατάφερε”.

Τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: “Είναι πολύ μεγάλη ομάδα η Ίντερ. Το νιώθεις και το ζεις από το πρώτο λεπτό που βρίσκεσαι εκεί. Έχει πολλούς φιλάθλους που λατρεύουν την ομάδα και έχουν απαιτήσεις. Πάντα υπήρχε η πίεση του πρωταθλήματος. Είχα νιώσει τη χαρά της κατάκτησης τίτλου, όταν είχαμε πάρει το Κύπελλο. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από τον κόσμο, το γήπεδο είναι γεμάτο. Έχουνε παίξει εκεί πολλοί μεγάλοι παίκτες και η φανέλα της Ίντερ είναι πολύ βαριά στο ιταλικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.