Κόντε: Προειδοποίησε τους παίκτες, είδε Ζανγκ

Ο προπονητής της Ίντερ προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με την υποβιβασμένη Κροτόνε (1/5, 19.00 Novasports).

Οι νερατζουρι έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν το σκουντέτο μαθηματικά σε περίπτωση που νικήσουν την αδιάφορη βαθμολογικά Κροτόνε και η Αταλάντα δεν καταφέρει να κερδίσει τη Σασουόλο εκτός έδρας στο Μαπέι. Όλα θα τα δείτε στα κανάλια Novasports.

Δεν θέλουμε δυσάρεστες εκπλήξεις τόνισε ο Κόντε και συνέχισε: “Σεβόμαστε τη Κροτόνε που θα έχει ένα παραπάνω κίνητρο απέναντί μας και θα θέλει να αποδείξει πως αξίζει να παίζει στη Serie A”.

Ο Ιταλός προπονητής συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Στιβεν Ζανγκ ο οποίος επέστρεψε στο Μιλάνο μετά από 7 μήνες, αλλά δεν προχώρησαν σε κάποια συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο φινάλε της σεζόν.

“Απλά χαιρετηθήκαμε . Είχαμε να ιδωθούμε καιρό. Χαιρέτησε όλους τους παίκτες και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ξέρει πως ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία, Κάποιοι νιώθουν κουρασμένοι. Αν κάποιος είναι όμως να με ενημερώσει και καλύτερα να καθίσει στον πάγκο. Όλοι βελτιώθηκαν μέσα στη χρονιά και ανέλαβαν περισσότερες ευθύνες. Ακόμα και ο Πιναμόντι έγινε καλύτερος παίκτης, παρ’ όλο που δεν έπαιξε εξαιτίας των Λουκάκου, Μαρτίνες και Σάντσες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.