Τελευταίες «ζαριές» για τη Ρόμα

Οι «φτωχές» ποδοσφαιρικές παραστάσεις της Ρόμα στη Serie A συνεχίζονται και πλέον οι «τζιαλορόσι» έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι, εάν μπορεί η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα να διαχωρίσει την εγχώρια δυσκολία της να παίρνει καλά αποτελέσματα από τα ευρωπαϊκά της κατορθώματα. Μην ξεχνάμε ότι στα 12 εφετινά της ματς στο Europa League, οι «τζιαλορόσι» έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά και στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τον Άγιαξ.

Στο πρωτάθλημα έχει αποχαιρετήσει τις πιθανότητες εισόδου στην πρώτη τετράδα και με τον έναν βαθμό που έχει συγκεντρώσει στα 3 τελευταία της παιχνίδια, δύσκολα θα προλάβει και το Europa League, καθώς η 6η Λάτσιο έχει 6 βαθμούς περισσότερους και ματς λιγότερο από την Ρόμα.
Τα δύο παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκτούν χαρακτήρα τελικών λοιπόν για την ιταλική ομάδα, που είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει την κατάκτηση του Europa League, αν θέλει να βρίσκεται και την επόμενη περίοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα έντονης αμφισβήτησης για τον Φονσέκα που φαίνεται ότι ούτε η κατάκτηση του Europa League, μπορεί να σώσει τη δουλειά του.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θεωρείται πλέον σίγουρο ότι θα αναλάβει τους «τζιαλορόσι» την επόμενη σεζόν και μένει να δούμε πώς αυτές οι ειδήσεις θα επηρεάσουν και θα αποσταθεροποιήσουν την ομάδα. Το εμπόδιο που λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται πολύ κόπο για να υπερπηδηθεί. Μιλάμε για μία ομάδα που από τα τέλη Ιανουαρίου και σε 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ηττηθεί μόνο μία φορά από τη Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας. Μοιάζει απίθανο με αυτές τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να προκριθεί η Ρόμα. Η ομάδα του Σόλσκιερ δείοχνει το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό στο Γκντάνσκ, κυρίως γιατί στη Ρόμα δεν υπάρχει πλέον θετική αύρα. Η προπονητολογία σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, δύσκολα θα αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.