Ρόμα: Τα βρίσκει με Σάρι

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρόμα έχει κανονίσει να συναντηθεί με τον Μαουρίσιο Σάρι ώστε να συζητήσουν για το κοινό τους μέλλον.

Η Corriere dello Sport ισχυρίζεται πως οι Ρωμαίοι έπεισαν τον Τοσκανό προπονητή να συναντηθεί μαζί τους αν και ακόμα πρέπει να λυθούν ορισμένα θέματα με τη Γιουβέντους με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2022 μετά την περσινή του απόλυση. Η Μεγάλη Κυρία μπορεί ολοκληρώσει τη συμφωνία έναν χρόνο νωρίτερα πληρώνοντας περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο Σάρι έχει διαλέξει τη Ρόμα για τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τιάγκο Πίντο σχεδιάζει συνάντηση με τον ατζέντη του Σάρι για τα μελλοντικά τους πλάνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σάρι έχει ήδη ζητήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκινώντας από τερματοφύλακα που γνωρίζει καλά να παίζει με τα πόδια.

Ο επόμενος που επιθυμεί είναι ένας φουλ μπακ, καίγεται για έναν ποιοτικό μέσο που να κόβει και να ράβει σε στυλ Ζορζίνιο με τον οποίο συνεργάστηκε στη Νάπολι και τέλος θέλει οπωσδήποτε έναν επιθετικό καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Έντιν Τζέκο θα αποτελέσει παρελθόν στο φινάλε της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.