Κάλιαρι – Ρόμα 3-2: Το ήθελε περισσότερο (hls)

Η Κάλιαρι πέτυχε τρίτη νίκη στη σειρά και έπιασε τις Μπενεβέντο και Τορίνο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη κατηγορία.

Η Κάλιαρι άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη να σημειώνει το 3ο φετινό του μετά το γύρισμα του Νάντεζ και το τακουνάκι του Ζοάο Πέδρο (1-0, 4ο λεπτό). Η Ρόμα άργησε να δημιουργήσει ευκαιρίες και μόλις στο πρώτο σουτ προς την εστία ο Κάρλες Πέρεθ ισοφάρισε (1-1, 27ο λεπτό) διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κάλιαρι κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε 7 λεπτά. Στο 57ο λεπτό ο Μαρίν μετά το λάθος του Μαντσίνι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1, 57ο λεπτό) και ο Ζοάο Πέδρο με κεφαλιά έφτασε τα 15 γκολ στη σεζόν ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ (3-1, 64ο λεπτό). Η Ρόμα ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ του Φάσιο στο 69ο λεπτό (3-2) όμως είχε το μυαλό της στο Μάντσεστερ που δίνει τον πρώτο ημιτελικό με τη Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Πέμπτη (29/4).

Κάλιαρι (Σέμπλιτσι): Βικάριο, Γοδίν, Καρμπόνι, Τσεπιτέλι, Λυκογιάννης (75′ Ζάπα), Νάντεζ, Ντεϊόλα, Μαρίν (83′ Ντάνκαν), Πέδρο, Παβολέτι (75′ Τσέρι), Σιμεόνε (83′ Ρουγκάνι)

Ρόμα (Φονσέκα): Πάου Λόπεθ, Σμόλινγκ (60′ Κριστάντε), Φάσιο, Μαντσίνι, Μπρούνο Πέρες (46′ Σπινατσόλα), Σαντόν (60′ Κάρσντορπ), Ντιαβαρά (75′ Βερετού), Βιγιάρ, Πελεγκρίνι (60′ Μικιταριάν), Κάρλες Πέρεθ, Μαγιοράλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.