Τζένοα – Μπενεβέντο 2-2 : Στην αρχή ξέσπασαν, μετά συμβιβάστηκαν! (hls)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ματς της Τζένοα με τη Μπενεβεντο στο "Λουίτζι Φεράρις". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τους Βιόλα (5'πεν.) και Λαπαντούλα (15') και ο Πάντεφ "απάντησε" δις (11', 21') για τους γηπεδούχους.

Στο «Λούτζι Φεράρις» η Τζένοα και η Μπενεβέντο μπήκαν δυνατά με επιθετικούς προσανατολισμούς και έναν ρυθμό που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούσαν να… διαχειριστούν (!) κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπούνε στα πρώτα 21 λεπτά τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με το πέναλτι που κέρδισε ο Λαπαντούλα και εκτέλεσε εύστοχα ο Βιόλα στο 5’ και ένα ωραίο σλάλομ με βολέ του Λαπαντούλα στο 15’ ενώ ενδιάμεσα «μίλησε» η εμπειρία του Γκόραν Πάντεφ καθώς αυτός αξιοποίησε τις όποιες ανασταλτικές ατέλειες της Μπενεβέντο. Την πρώτη φορά στο 11’ και τη δεύτερη δέκα λεπτά αργότερα.
Ως το φινάλε του πρώτου μέρους η Μπενεβέντο πίεσε ψηλά δικαιολογώντας τα ως τώρα εκτός έδρας επιτεύγματά της ως ομάδα που έχει πάρει περισσότερους πόντους εκτός έδρας (19) από όσους στον Ιταλικό νότο (12).
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στα όρια της φλυαρίας, χωρίς λύσεις στην τελική προσπάθεια. Το γκολ δεν ήρθε και σε μια συντηρητική λογική έφυγαν αμφότεροι ικανοποιημένοι από το «μη χείρον… βέλτιστον», βαθμολογικά, παραμένοντας πάνω από την γραμμή της επιβίωσης στον δύσκολο κόσμο της Ιταλικής Serie A!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.