Serie A: Στρατηγική επένδυση με Πιόλι

Η σεζόν εξελίχθηκε καλύτερα απ’ ό,τι περίμεναν οι άνθρωποι της Μίλαν. Ο Στέφανο Πιόλι αμφισβητήθηκε αρκετά όμως απέδειξε πως έχει τον τρόπο για την αναγέννηση των «ροσονέρι».

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ήταν στόχος για τη Μίλαν στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς ο τερματισμός στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά μετά το 2013 είναι επιτυχία.«Θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για να επιστρέψουν και οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο βλέποντας τον σύλλογο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ως στόχος δεν είναι εύκολος αφού υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες με πιθανότητες να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην πρώτη τετράδα και σίγουρα θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος».
Με ρόστερ που ελάχιστοι περίμεναν να πάρει θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, η ομάδα της Βόρειας Ιταλίας απέχει 9 βαθμούς από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ίντερ έχοντας μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κυρίως όμως απέχει 6 βαθμούς από την 5η θέση και την υπεράσπιση του πρώτου στόχου στη σεζόν.

Στις ξεχωριστές στρατηγικές ικανότητες του Πιόλι στο παιχνίδι είχε αναφερθεί ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πρώην προπονητής της Μίλαν, ο Αρίγκο Σάκι.«Είναι τιμή για μένα να μιλά αυτός ο άνθρωπος με καλά λόγια για μένα και αισθάνομαι υπερήφανος γι’ αυτό.

Οι συνεργάτες μου έχουν μεγάλο μερίδιο σε όσα έχω πετύχει καθώς προσπαθούμε όλοι να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και να εξελισσόμαστε. Αυτό είναι το μυστικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Βάζουμε δουλειά στην καθημερινότητά μας, αλλάζουμε σύμφωνα με τον τρόπο που εξελίσσεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.