Τορίνο: Επίθεση από τον Κάιρο στις τρεις της ESL

Ο Ουρμπάνο Κάιρο κατηγόρησε τους Ανιέλι και Μαρότα, πως προσπάθησαν να σαμποτάρουν τα τηλεοπτικά της Serie A, λόγω της European Super League.

Ο πρόεδρος της Τορίνο τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Ανιέλι έπρεπε απλά να ολοκληρώσει τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά του ιταλικού πρωταθλήματος, η οποία θα έφερε στα ταμεία των ομάδων, συνολικά 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Όπως τόνισε ο Κάιρο, υπήρξε αλλαγή στη στάση τόσο της Γιουβέντους, όσο και της Ίντερ, στο συγκεκριμένο θέμα, η οποία τώρα φαίνεται στο που οφείλεται.

Χαρακτηριστικά, ο Κάιρο δήλωσε: “Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους. Ο Ανιέλι ήταν μέλος της επιτροπής που θα είχε ως ρόλο να βρει χρήματα από τη συμφωνία για το τηλεοπτικό και όχι μόνο. Το ποσό θα ήταν στο 1.8 δις ευρώ, χρήματα που θα μοιράζονταν όλες οι ομάδες. Μάλιστα η Λίγκα είχε ψηφίσει να προχωρήσει η συμφωνία αλλά ξαφνικά είδαμε μία αλλαγή στη στάση του Ανιέλι και των ιδιοκτητών της Ίντερ. Τώρα ξέρουμε γιατί. Σε έχει βάλει η Serie A να μιλάς εκ μέρους της για συμφωνίες και παράλληλα διαπραγματεύεσαι να λύσεις τα δικά σου οικονομικά προβλήματα, πληγώνοντας τα σωματεία που σου έδωσαν εξουσία; Ο Ανιέλι έφυγε από την ECA, περιμένω ο Μαρότα της Ίντερ να κάνει το ίδιο με την Ομοσπονδία. Όπως επίσης και ο Πάολο Σκαρόνι που είναι ο πρόεδρος της Μίλαν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.