Λάτσιο: Αναρρώνει από τον κορωνοϊό ο Ιντζάγκι

Ο προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι, ελπίζει να επιστρέψει στον πάγκο του για τη σύγκρουση εναντίον της Μπενεβέντο για τη 31η αγωνιστική της Serie A.

Σύμφωνα με μια αναφορά από τον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radiosei νωρίτερα την Τετάρτη, ο 45χρονος Ιταλός προπονητής και η οικογένειά του έχουν απομονωθεί στο σπίτι τους στη Ρώμη, αφού όλοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η σύζυγος τουΙντζάγκι, Γκάια, νοσηλεύτηκε λόγω κάποιων ανησυχιών για την κατάστασή της την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα επέστρεψε στο σπίτι και αισθάνεται καλύτερα, μία εξέλιξη που ασφαλώς ηρέμησε τον προπονητή των «biancocelesti».

Δεν είχε καθίσει στον πάγκο του στη νίκη 1-0 επί της Ελλάς Βερόνα το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω της ασθένειας, αλλά ακολούθησε στενά την ομάδα και ήταν σε συνεχή επικοινωνία τους βοηθούς του. Ο 45χρονος Ιταλός ελπίζει να επιστρέψει στον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Μπενεβέντο, απέναντι στον αδερφό του Φιλίπο. Ο τεχνικός της Λάτσιο θα κάνει ένα νέο τεστ Covid το Σάββατο, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να φτάσουν το αργότερο την Κυριακή το πρωί. Ακόμα κι αν το τεστ δείξει αρνητικό, είναι πιθανό ο Ιντζάγκι να παραμείνει προληπτικά μακριά από την ομάδα για να ανακτήσει εντελώς τις δυνάμεις του, μία εξέλιξη που θα σήμανε ότι η επιστροφή του θα μπορούσε να καθυστερήσει μέχρι τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τη Νάπολι στις 22 Απριλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.