Μίλαν: Δεν αποφεύγει την τιμωρία ο Ζλάταν

Η Μίλαν δεν έχει τρόπο να κάνει έφεση για την τιμωρία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός θα τιμωρηθεί για μια αγωνιστική για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Πάρμα.

Χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί, ο διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα απέβαλλε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα στην Μίλαν και την Πάρμα.

Ο δικηγόρος της Μίλαν, Λεάντρο Καρταμέσα επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του μόνο με θαύμα θα μπορέσει να κερδίσει έφεση και επίσης δεν υπάρχει και ο χρόνος για να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με τον διαιτητή ο Ζλάταν αποβλήθηκε γιατί “με προκληκτικό ύφος πρόεβη σε κριτική δίχως σεβασμό προς τον διαιτητή”.

Από το βίντεο απομονώθηκε ο ήχος από τους ανθρώπους της Μίλαν και το μόνο που ακούγεται ξεκάθαρα να λέει ο Σουηδός πριν την αποβολή του είναι : “Ώστε δεν σε ενδιαφέρει τι έχω να πω; Αυτό είναι περίεργο…” και μετά βγήκε η κόκκινη κάρτα.

Το βίντεο όμως στην Ιταλία χρησιμοποιείται σε σπάνιες περιπτώσεις για την αποφυγή τιμωρίας και για σοβαρά παραπτώματα οπότε μοιάζει απίθανο να γίνει δεκτό τώρα και ακόμη πιο απίθανο σε δύο ημέρες να βγει η απόφαση, να κάνει η Μίλαν έφεση, να εκδικαστεί ξανά και να δικαιωθεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Καρταμέσα ακόμη και εξαίρεση να προσπαθήσει να ζητήσει η Μίλαν για ταχεία εκδίκαση αυτό απαγορεύεται για τιμωρίες μιας αγωνιστικής.

Την 31η αγωνιστική η Μίλαν υποδέχεται την Τζένοα και θα το κάνει χωρίς τον Σουηδό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.