Μίλαν: Η ευκαιρία του Μάντζουκιτς

Ο επιθετικός της Μίλαν, Μάριο Μάντζουκιτς, έχει τη δυνατότητα να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ των ''ροσονέρι'' παίρνοντας φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τη Τζένοα (18/4, 13.30 Novasports).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση απέναντι στη Πάρμα στο Ένιο Ταρντίνι (1-3). Ο Στέφανο Πιόλι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και να επαναφέρει τον Μάντζουκιτς στην αποστολή. Ο 34χρονος έχει να αγωνιστεί στη Serie A από τις 13 Φεβρουαρίου όταν έπαιξε ως αλλαγή του Λεάο για περίπου 25 λεπτά στο ματς κόντρα στη Σπέτσια (2-0). Συνολικά μετράει μόλις τέσσερις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (76 λεπτά), όλες ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Μάντζουκιτς επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο μετά την περιπέτεια του στη Κίνα, όμως κάποιοι μυϊκοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Στέφανο Πιόλι. Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους, βρέθηκε στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στη Πάρμα, όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν και οι διοίκηση της Μίλαν έχει 8 αγωνιστικές προκειμένου να σκεφτεί την περίπτωση ανανέωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.