Ιμπραχίμοβιτς: Παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να παραβίασε τους περιορισμούς του COVID-19 και γευμάτισε σε εστιατόριο ενός φίλου του στο Μιλάνο.

Η πόλη βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό και τα εστιατόρια πρέπει να είναι κλειστά, αλλά ιταλικό δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν παραβίασε το πρωτόκολλο και γευμάτισε στο εστιατόριο του φίλου του με τον πρώην αμυντικό των ροσονέρι, Ιγκνάσιο Αμπάτε.

Η La Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως ο 39χρονος ζήτησε από τον φίλο του, Τάνο Σιμονάτο, να ανοίξει το εστιατόριο του για να γευματίσουν. Η αναφορά επιβεβαιώθηκε μόνο εν μέρει από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος επιβεβαίωσε μόνο την παρουσία του Ίμπραχίοβιτς και του Αμπάτε.

”Ο Ίμπρα και ο Αμπάτε ήρθαν να με δουν. Καθίσαμε μερικές ώρες και μετά έφυγαν για το σπίτι τους. Δεν είχαν μεσημεριανό γεύμα, ήπιαμε ένα ποτήρι κρασί”.

Η ιστοσελίδα MilanNews ανέφερε πως ήταν απλώς μια επαγγελματική συνάντηση που διήρκεσε περίπου μια ώρα. Θυμιζουμε πως ο Ζλάταν είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό με την επιστροφή του από τη Σουηδία λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.