Ουντινέζε-Τορίνο 0-1: Τρίποντο παραμονής (hls)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την 4η στο πρωτάθλημα πέτυχε η Τορίνο απέναντι στην Ουντινέζε για την 30η αγωνιστική της Serie A.

Η Ουντινέζε πίεσε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας προϋποθέσεις με κορυφαίο της παίκτη σε αυτό το διάστημα τον Ντε Πολ. Ο Αργεντινός, ο Γιορέντε και ο Μολίνα είχαν και τις σημαντικότερες ευκαιρίες της γηπεδούχου ομάδας για να της δώσουν πλεονέκτημα στο πρώτο μέρος. Καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο ίδιο διάστημα με τον Ρινκόν στο 30ο λεπτό.

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ήταν διαφορετικό. Η Τορίνο έκλεισε τους διαδρόμους εξαιρετικά, πίεσε και έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Ντε Πόλ και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Μπελότι στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μοναδική σημαντική στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο μισό του αγώνα με τον Φορεστιέρι που ήρθε από τον πάγκο απέτυχε να γίνει ο ήρωας της βραδιάς για την Ουντινέζε.

Η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα απέχει πλέον 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη κάνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.