Ματσάρι: «Με είχαν υποτιμήσει»

Την άποψη ότι η Νάπολι άξιζε την πρόσφατη νίκη επί της Ιντερ εξέφρασε ο προπονητής της Βάλτερ Ματσάρι.

Την άποψη ότι η Νάπολι άξιζε την πρόσφατη νίκη επί της Ιντερ και ότι μπορεί να συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, εξέφρασε ο προπονητής της Βάλτερ Ματσάρι. 
 
«Για πολύ καιρό ήμουν υποτιμημένος ως προπονητής, ενώ τώρα είναι ευχάριστο, αν και μερικές φορές μου προκαλεί αμηχανία, να ακούω τόσα κομπλιμέντα», ανέφερε σε δηλώσεις του στην «Corriere dello Sport».
 
«Η επιτυχία ενός προπονητή εξαρτάται και από τους παίκτες του και από την ομάδα. Νομίζω ότι μέχρι τώρα έχω αρκετή εμπειρία για να χειριστώ οποιονδήποτε πάγκο ομάδας.  Είναι η όγδοη χρονιά μου στην Ιταλία και θέλω κάποια στιγμή να δουλέψω και στο εξωτερικό. Είχα πολλές προσφορές φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ σοβαρά να αφήσω τη Νάπολι», υποστήριξε.
 
«Είναι καλό που ο κόσμος έχει αρχίσει να μιλάει για τη Νάπολι ως μία από τις μεγάλες ομάδες. Η εμφάνισή μας στο Σαν Σίρο αποδεικνύει ότι έχουμε εξελιχθεί πολύ, αλλά και πάλι πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγώνα», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στις υπόλοιπες ομάδες, ξεχώρισε τη Γιουβέντους. «Ο Μπουφόν λέει ότι η Νάπολι είναι δυνατή, αλλά εγώ θεωρώ τη Γιουβέντους φαβορί για τον τίτλο. Μετά είναι η Μίλαν, η Ιντερ, η Ρόμα, η Λάτσιο, εμείς και η Φιορεντίνα», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.