«Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο»

Οι νίκες της Νάπολι στα ντέρμπι με Ιντερ και Μίλαν έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις για το αν η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

Οι νίκες της Νάπολι στα ντέρμπι με Ιντερ και Μίλαν έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις για το αν η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Ωστόσο, ο πρόεδρός της Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για το πρωτάθλημα γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.
 
«Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θα ήταν άσχημο αν αρχίζαμε από τώρα να βάζουμε στο μυαλό μας έναν τόσο μακρινό στόχο, γιατί θα ενθουσιαζόμασταν υπερβολικά τώρα και θα απογοητευόμασταν πολύ στο τέλος», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις στοRaiSport.
 
«Συνεργάζομαι με τον Ματσάρι εδώ και τρία χρόνια, έχουμε τους δικούς μας κώδικες. Θα προτιμούσα να εδραιωθούμε στην πρώτη πεντάδα και μετά να απολαύσουμε το σασπένς μέχρι το φινάλε», συμπλήρωσε.
 
Αυτή τη στιγμή, η Νάπολι είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie Α μετά από πέντε αγωνιστικές και την επόμενη αντιμετωπίζει την Πάρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.