Ισοπαλία στη Γένοβα με ασίστ «Φέτφα», γκολ ο Κονέ

Με δύο ισοπαλίες άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Ιταλία. Πρωταγωνιστές οι Έλληνες παίκτες και στο 1-1 στο «Ένιο Ταρντίνι», ανάμεσα στην Πάρμα και την Μπολόνια και στο 1-1 της Γένοβας ανάμεσα στην Τζένοα και την Τορίνο.

Με δύο ισοπαλίες άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Ιταλία. Πρωταγωνιστές οι Έλληνες παίκτες και στο 1-1 στο «Ένιο Ταρντίνι», ανάμεσα στην Πάρμα και την Μπολόνια και στο 1-1 της Γένοβας ανάμεσα στην Τζένοα και την Τορίνο.

Στο πρώτο, χρονικά, ματς ο Παναγιώτης Κονέ άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια, μόλις, στο 10΄ μετά από ασίστ του Μπιάνκι καταφέρνοντας να βρει δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη Serie A και για πρώτη φορά στην Ιταλία εκτός περιοχής! Για τους φιλοξενούμενους ο Στέφανο Πιόλι χρησιμοποίησε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο βασικό, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει καλή απόδοση δημιουργώντας ευκαιρίες στην εστία της Πάρμα.

Ο Αντόνιο Κασάνο ισοφάρισε στο 23΄ για τους «παρμένζι», μετά από συνεργασία με τον Σανσόνε, με το τέρμα του πολύπειρου Ιταλού να είναι το 100ό στο Καμπιονάτο. Η Μπολόνια έμεινε με δέκα παίκτες στο 54΄ με τον δεξιό μπακ Σόρενσεν να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Πάρμα πίεσε, έκανε τα περισσότερα σουτ της φέτος στη Serie Α (16΄) αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Στο «Λουίτζι Φεράρις» η Τορίνο άνοιξε το σκορ με τον Ελ Καντουρί στο 7΄, ενώ είχε δοκάρι με τον σκόρερ, μόλις, στο 1΄. Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Φάρνερουντ, από σουτ του οποίου αρχίζει το τέρμα των Τορινέζων, όμως η προσθήκη του Γιάννη Φετφατζίδη στο ματς στο 46΄ (στη θέση του Σεντουριόν) άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε την ασίστ στο 1-1 του Μπιοντίνι και συνείσφερε τα μέγιστα στο βαθμό που πήραν οι Γενοβέζοι. Η Μπολόνια των Κονέ, Λάζαρου έφτασε τους 12 βαθμούς, η Τζένοα του «Φέτφα» τους 19, ενώ στους 17 πήγε η Πάρμα και στους 16 η Τορίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.