Ο Ντομένικο της παραμονής

Άλμα σωτηρίας έκανε η Σασουόλο που χάρη σε γνήσιο χατ τρικ του Μπεράρντι επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-3 της Φιορεντίνα στην Τοσκάνη.

Άλμα σωτηρίας έκανε η Σασουόλο που χάρη σε γνήσιο χατ τρικ του Μπεράρντι επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-3 της Φιορεντίνα στην Τοσκάνη. Ο 20χρονος άσος-δανεικός από τη Γιουβέντους σκόραρε στο 23′ με πέναλτι, το 33′ και το 42′ και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων από το ημίχρονο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κράτησαν την πολύτιμη νίκη… αν και τα χρειάστηκαν.

Ο Ροντρίγκες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε στο 57′ για τους «βιόλα», οι οποίοι ήταν, ωστόσο, επηρεασμένοι από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου και στο 65′ είδαν τον Σανσόνε να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1 υπέρ της Σασουόλο. Ρόσι στο 72′ και Κουαδράδο στο 75′ βρήκαν δίχτυα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μειώσουν για την αδιάφορη ουσιαστικά ομάδα του Μοντέλα.

Φιορεντίνα (Μοντέλα): Ροζάτι, Ροντρίγκες, Πασκουάλ, Ντιακιτέ (70′ Τόμοβιτς), Σάβιτς, Πισάρο, Φερνάντες, Μπόρχα Βαλέρο, Κουαδράδο, Βόλσκι (55′ Χοακίν), Μάτρι (65′ Ρόσι)

Σασουόλο (Ντι Φραντσέσκο): Πέγκολο, Καναβάρο, Γκάτσολα, Λόνγκι, Αντέι, Μπιοντίνι, Μισιρόλι (85′ Μπρίγκι), Τσίμπσα, Ζάζα (74′ Φλοκάρι), Σανσόνε (80′ Τσίγκλερ), Μπεράρντι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.