Μαρκίζιο: «Παίζω στο κέντρο, όχι εξτρέμ»

Ευχαριστημένος με την απόφαση του νέου προπονητή της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε να τον τοποθετήσει στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και όχι στα άκρα, δήλωσε ο Κλάουντιο Μαρκίζιο.

Ευχαριστημένος με την απόφαση του νέου προπονητή της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε να τον τοποθετήσει στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και όχι στα άκρα, δήλωσε ο Κλάουντιο Μαρκίζιο.
 
Ο Ιταλός άσος χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της Γιούβε στο πρόσφατο φιλικό με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά στη συνέχεια αποτέλεσε δίδυμο με τον νεοαποκτηθέντα Αντρέα Πίρλο στο κέντρο του γηπέδου στη φιλική αναμέτρηση της Τρίτης με την Αμέρικα (1-0).
 
«Παίζω στο κέντρο και όχι στα άκρα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες γι’ αυτό. Ο προπονητής μου εξήγησε ότι εκεί με βλέπει και εκείνος και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα όσα μου είπε», δήλωσε ο Μαρκίζιο στην επίσημη ιστοσελίδα της «Μεγάλης Κυρίας».
 
«Ο κόουτς δεν θέλει να χάνουμε την κατοχή της μπάλας και απλώς να την προωθούμε στους επιθετικούς. Πρέπει να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον και να αξιοποιούμε τον τερματοφύλακα όποτε είναι απαραίτητο. Αυτό ακριβώςκάναμε με την Αμέρικα. Δεν φοβηθήκαμε να ρισκάρουμε και να κινηθούμε περισσότερο. Η πρόοδος που σημειώνουμε είναι σημαντική για το μέλλον», κατέληξε.
 
Η Γιουβέντους ολοκληρώνει την προετοιμασία της στις ΗΠΑ με το φιλικό με αντίπαλο την Τσίβας Γκουανταλαχάρα στις 29 Ιουλίου.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.