Φιορεντίνα καλεί… Ακουιλάνι

Μπορεί να επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ, αλλά φαίνεται πως το πεπρωμένο του Αλμπέρτο Ακουιλάνι βρίσκεται στην Ιταλία.

Μπορεί να επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ, αλλά φαίνεται πως το πεπρωμένο του Αλμπέρτο Ακουιλάνι βρίσκεται στην Ιταλία καθώς η Φιορεντίνα ετοιμάζει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Ιταλός άσος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους» για τρία ακόμη χρόνια και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι «βιόλα» ετοιμάζουν πρόταση που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ για να τον ντύσουν στα «μωβ».

«Ο Ακουιλάνι είναι ο κατάλληλος παίκτης για να φέρει τον ενθουσιασμό πίσω στους οπαδούς της Φιορεντίνα. Πραγματικά πιστεύω πως είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής»,τόνισε για τον 27χρονο άσο, ο παίκτης της Φιορεντίνα, Βαλόν Μπεχράμι.

Το 2009 ο Ακουιλάνι έγινε κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ μετακομίζοντας από τη Ρόμα. Παρά τις φιλοδοξίες που υπήρχαν όμως, ο Ιταλός μέσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ομάδα με αποτέλεσμα η Γιούβεντους να τον εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό. Με τη «μεγάλη κυρία» είχε συνολικά 33 εμφανίσεις και δυο τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.