“Μέτρησε η θέλησή του”

Ο Βιντσέντζο Μοραμπίτο αποκάλυψε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Βιντσέντζο Μοραμπίτο αποκάλυψε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Ιταλός μάνατζερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Sei” και αποκάλυψε ότι ο Γάλλος έψαχνε ουσιαστικά από τον χειμώνα για ομάδα, αλλά και ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους Ρωμαίος κουράστηκε και λίγο έλειψε να χαλάσει η συμφωνία.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μοραμπίτο:

Για τις διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο:
«Ήταν μία μακρά διαπραγμάτευση, παντού  υπάρχει τέτοια αναμονή για τόσο σημαντικούς παίκτες. Σε αυτή την υπόθεση μέτρησε πολύ η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει να παίξει στη Λάτσιο. Μέτρησε επίσης και η επιθυμία του Λοτίτο, του Τάρε και κυρίως του Ρέγια που αντιλήφθηκαν τον αντίκτυπο που μπορούσε να έχει αυτός ο παίκτης στο περιβάλλον των οπαδών της Λάτσιο».

Για την ποιότητα του Σισέ:
«Έχει πετύχει πάνω από 200 γκολ στην καριέρα του αγωνιζόμενος σε Μαρσέιγ, Λίβερπουλ και Παναθηναϊκό. Αν και το ελληνικό πρωτάθλημα θεωρείται χαμηλότερης δυναμικότητας, ας μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες απέκλεισαν τη Ρόμα στο Europa League και ο Τζιμπρίλ Σισέ πέτυχε τρία γκολ. Πολλοί οπαδοί της Ρόμα τον αποκάλεσαν “συνταξιούχο”, δεν είναι ευγενικό εκ μέρους τους επειδή πέρυσι οι ‘τζαλορόσι’ παρουσίασαν τον υπέρβαρο Αντριάνο μπροστά σε 5.000 οπαδούς, για να εξαφανιστεί μετά από λίγο καιρό».

Για την προσωπικότητά του:
«Είναι ο κλασικός παίκτης που δηλώνει πάντα παρών στα πιο σημαντικά παιχνίδια, ειδικά στα ντέρμπι. Όσον αφορά στο προσωπικό του προφίλ μου θυμίζει τον Ετό. Ο Σισέ είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα, δεν είναι θερμοκέφαλος όπως έχει ειπωθεί από κάποιους, είναι εξωστρεφής και ζει τα πάντα με ιδιαίτερο τρόπο με το δικό του στιλ. Είναι τρομερός επαγγελματίας, παρουσιάζεται πρώτος στην προπόνηση και φεύγει τελευταίος».

Για την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι φίλοι της Λάτσιο:
«Η μεταγραφή αυτή που έκανε ο Λοτίτο παραπέμπει στην εποχή του Κρανιότι, όταν έφερε τον Γκασκόιν. Κατά τη γνώμη μου αυτοί είναι οι παίκτες που δίνουν συνέχεια σε έναν κύκλο. Βλέποντας την άφιξη του Σισέ στο αεροδρόμιο και τον ενθουσιασμό του κόσμου, μου φαινόταν ότι έβλεπα πάλι τη χαρά που υπήρχε όταν είχε έρθει ο Γκασκόιν. Από τότε και μετά ήρθαν μεγάλα ονόματα στην Ρώμη που δημιούργησαν τη μεγάλη Λάτσιο».

Για τις επαφές με την Ίντερ:
«Κάνω μία αποκάλυψη: τον Ιανουάριο είχαμε σκεφτεί ότι η Ίντερ είχε ανάγκη από έναν επιθετικό, είχα μιλήσει τότε με τους παράγοντες της Ίντερ και ο Λεονάρντο δεν ήταν ζεστός με την ιδέα. Τελικά κατέληξαν στον Πατσίνι. Από τότε είχα σκεφτεί να τον προτείνω στη Λάτσιο, πρώτα όμως, έχοντας εκατομμύρια επαφές στο Facebook, ήθελα να δω τι γνώμη είχαν οι οπαδοί της Λάτσιο για τον Σισέ. Η απάντησή τους ήταν ενθαρρυντική».

Για τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Ρώμης:
«Η θέληση του Σισέ ήταν να έρθει στη Λάτσιο. Καταρχήν γιατί θέλει να παίξει σε ένα πρωτάθλημα νέο και σημαντικό για αυτόν, δεύτερον επειδή θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Ήταν δύο βραδιές που ο Σισέ είχε κουραστεί από τις διαπραγματεύσεις, σε βαθμό που να μου γράψει κάποια στιγμή “φτάνει δεν αντέχω άλλο, τώρα φεύγω και πάω να ακούσω και άλλες προτάσεις”. Του είπα να περιμένει επειδή η Λάτσιο έχει διάφορα θέματα που τρέχει ταυτόχρονα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.