Παστόρε: «Θα ήθελα να παραμείνω στην Ιταλία»

Παρά τις «σειρήνες» πολλών αγγλικών ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ο Χαβιέρ Παστόρε, ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία.

Παρά τις «σειρήνες» πολλών αγγλικών ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ο άσος της Παλέρμο, Χαβιέρ Παστόρε, ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία. Με το τέλος της σεζόν, σύλλογοι όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και η Γιουνάιντετ, έβαλαν τον νεαρό επιθετικό στις μετεγγραφικές τους λίστες. Από την άλλη, ο πρόεδρος της Παλέρμο, στο άκουσμα των ομάδων αυτών, ξεκαθάρισε άμεσα πως η ρήτρα του Αργεντίνου άσου είναι στα 50 εκατ. ευρώ.

«Αν έφευγα από την Παλέρμο, τότε θα ήθελα να παραμείνω στην Ιταλία. Βρίσκομαι στη χώρα αυτή τα τελευταία δυο χρόνια και μπορώ να πω πως νιώθω πολύ άνετα εδώ. Αν όντως φύγω από την ομάδα μου, τότε θα πάω για σε κάποια πιο δυνατή. Ξέρω πως ο πρόεδρος ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι συζητά με τον ατζέντη μου και για αυτό και είμαι ήρεμος»,δήλωσε ο Παστόρε στο «Sky Italia».

Ο 22χρονος άσος, μετακόμισε το 2009 από την Ουρακάν στην Παλέρμο και την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11 τέρματα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή με τους «ροσανέρο» ο Παστόρε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.